Contact

Adresgegevens:
Groenendaal
Sportparklaan 16
2103 VT Heemstede

Contactgegevens:
Tel: 023-5292072
E-mail: infogroenendaal@sportplaza.nl

Openingstijden receptie:
Maandag 07.00 - 22.00 uur
Dinsdag 07.00 - 22.00 uur
Woensdag 07.00 - 22.00 uur
Donderdag 07.00 - 22.00 uur
Vrijdag 07.00 - 21.45 uur
Zaterdag 07.00 - 14.00 uur
Zondag 08.00 - 16.00 uur


Waar kun je ons vinden?
Wanneer je van plan bent om met het openbaar vervoer richting Groenendaal te komen, kijk dan goed op www.9292.nl zodat je niet voor verrassingen komt te staan!


Heb je een tip voor ons of een vraag waarmee we je kunnen helpen, dan horen we dat graag!
Vul hieronder het contactformulier in en we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag. Je kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 023-5292072. We zijn telefonisch bereikbaar voor al jouw vragen.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend

Algemeen

Klik hier voor een overzicht van de reguliere openingstijden.

Klik hier voor een overzicht van onze tarieven.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Het geld krijg je niet terug.

Ja, er zijn grote kluisjes aanwezig in onze garderobe. Je kunt gebruik maken van de kluisjes met een €0,50 munt. Na afloop ontvang je de €0,50 munt weer terug.

Op de zwemzaal zijn er kleine kluisjes aanwezig. Hier kun je bijvoorbeeld een portemonnee of telefoon in leggen. Deze kluisjes zijn gratis en werken met een polsbandje.

Ja, aan de kassa is het mogelijk om zwembandjes en zwemluiers aan te schaffen. Kinderen zonder zwemdiploma mogen alleen onder begeleiding van een volwassene (18 jaar of ouder) zwemmen.

Ja, je kunt bij ons gratis parkeren.

Ja, je kunt bij ons betaald parkeren.

Nee, er is helaas geen parkeergelegenheid.

Ja, gevonden voorwerpen worden maximaal twee weken bewaard bij de receptie. Om contact op te nemen met de receptie Klik hier

Recreatief

Er is recreatief zwemmen voor volwassenen en kinderen. Let op, volwassenen dienen zich vooraf in te schrijven en het aantal plekken is beperkt.

Uiteraard gaan de golven gedurende de dag vaak aan! Dit zal altijd eerst worden aangekondigd.

Onze accommodatie beschikt over een glijbaan.

In verband met coronamaatregelen is het bubbelbad helaas tijdelijk gesloten.

Groepslessen/Activiteiten

Vooraf reserveren is voor iedere activiteit verplicht.

Ja, je kunt bij ons deelnemen aan diverse aquasporten. Bekijk hier het aanbod. Let op: Vooraf reserveren is verplicht.

Banenzwemmen

Ja, banenzwemmen is mogelijk. Voor tijden en tarieven. Kijk je hier. Let op! Vooraf inschrijven is verplicht.

Ja, ons bad is opgedeeld in 3 vakken van 2 banen. Rustige baan, doorzwem baan en crawl baan.

In verband met coronamaatregelen zijn de douches tijdelijk buiten gebruik.

Zwemles

Om je in te schrijven voor zwemles klik je hier. Dit kan vanaf 3,5 jaar.

Je kunt je kind telefonisch of via e-mail afmelden voor de zwemles. Klik hier om contact op te nemen.
Vermeld duidelijk de naam van jouw kind en bij voorkeur ook het pasnummer. In het geval dat je kind i.v.m. ziekte eenmalig niet naar de les kan komen, kan jouw kind een inhaalles volgen. Je kunt dit melden bij de [coördinator zwemzaken/hoofd zwemzaken]. Telefonisch op [telefoonnummer] of per mail [e-mailadres].

Voor een overzicht van alle kledingzwemmendata en het diplomazwemmen klik je hier.

Wil je contact over de verwachte wachttijd van jouw kind? Dat kan telefonisch of via e-mail. Klik hier om contact op te nemen.

De zwemlessen gaan altijd door. Alleen niet op officiële feestdagen. In de zomervakantie is er een aangepast zwemles rooster. Hier kun je lessen voor inkopen. Ouders van leskinderen worden daar altijd in juni over geïnformeerd.

Je kunt de vorderingen van jouw kind volgen door in te loggen op het leerlingvolgsysteem. Hier worden na elke zwemles zo spoedig mogelijk de scores toegevoegd. Het leerlingvolgsysteem kun je eenvoudig openen op de website. Klik hier.

Je kunt het voor je kind makkelijker maken door veel te gaan zwemmen. Doe dan geen oefeningen, maar maak het zwemmen leuk. Ga samen van de glijbaan of doe spelletjes. Jouw aanwezigheid zorgt ervoor dat je kind zich op zijn/haar gemak gaat voelen in het water. Dat geeft zelfvertrouwen! Wij bieden ook de mogelijkheid aan om samen met je kind te oefenen tijdens Jip's oefenuur.

Een kind moet eerst ‘watervrij’ zijn alvorens het kan leren zwemmen. Voor ons is een kind watervrij als het zonder angst in speelse situaties geheel onder water durft en een aantal tellen zonder hulpmiddelen goed kan drijven op buik en rug.

In onze visie kunnen kinderen van 4 à 5 jaar alleen maar leren door te spelen. Een kind van die leeftijd kan niet een heel uur alleen maar baantjes zwemmen. Er worden wel banen gezwommen, maar wij proberen dat zoveel mogelijk met speelse vormen te combineren, waardoor een kind zwemles leuk vindt en sneller leert.

Opwaarderen kan in de omgeving van jouw kind in onze webshop.

Stap 1: Gaan naar onze webshop en log eenvoudig in.
Stap 2: Kies voor het tabblad “Abonnement”.
Stap 3: Kies het juiste zwemlesproduct en plaats deze in de winkelmand.
Stap 4: Vergeet niet om de juiste kaart te selecteren (bestaande kaart als jouw kind al zwemt).
Stap 5: Controleer of het juiste kaartnummer onder in beeld staat.
Stap 6: Ga vervolgens door naar afrekenen en ga door in de iDEAL omgeving
Stap 7: De kaart is opgewaardeerd en je kunt nu eenvoudig de les afwaarderen via onze afwaardeerzuil en de bon meenemen naar de zwemzaal.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.